Един от най-добрите български треньори Димитър Димитров заяви, че не е възможно да стане старши треньор на ЦСКА.

„Павел Колев го познавам изключително добре и се радвам за неговото назначаване. Убеден съм, че с неговите възможности и неговия потенциал Левски ще върви в правилната посока. Пожелавам му успех, защото съм убеден в неговите качества и възможности. Левски ще бъде на правилен път под негово ръководство“, сподели Димитров в интервю за предаването „Домът на футбола“ по DIEMA SPORT.

„Вярвам в неговите качества и неговия потенциал. Вярвам, че структурата ще бъде направена за доброто на Левски. Остава да намери точните хора и тогава Левски ще бъде наистина такъв фактор, какъвто бе преди години“, добави той.

„Станимир Стоилов със сигурност е един от точните хора, но дали ще поеме Левски не мога да кажа. Доколкото знам, той има договор с националния отбор на Казахстан до края на следващата година. Как ще се развият нещата, не знам.“

„Впечатленията ми са изключително бегли относно Славиша Стоянович. На 4-5 хиляди километра съм от България, за да давам конкретна и точна оценка. Не мога да следя всички срещи. Имаше доста позитивни неща в играта на Левски, като начин, поведение и настройка. Сега Левски играе по-офанзивно и нападател, което е приятно за феновете. Неприятно е, че с изключение на мача срещу ЦСКА, Левски губи почти всички по-важни мачове, което говори, че отборът все още няма нужната класа“, продължи специалистът.

„Това е много хипотетично. Първо Мъри не се е върнал, второ – никой не ме е поканил, за да коментираме тези неща. Трудно ми е да коментирам тези неща.“

„Не е възможно да поема ЦСКА. Тук е моментът да кажа, че съм имал такова предложение от ЦСКА, но това беше преди да стана треньор на Левски. Когато бях национален селекционер през 1998-2000 годима, имах предложение от Илия Павлов да поема ЦСКА. По простата причина, че симпатизирам на друг отбор аз отказах тогава“, каза още Димитър Димитров.