Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров коментира жребия за 1/16-финалите на турнира за Лига Европа, който противопостави българския шампион на италианския гранд Милан.

„Знаете колко титулуван тим е Милан, какви титли и трофеи има. За нас ще бъде чест да играем срещу такъв огромен гранд, какъвто е Милан. В момента нищо не мога да кажа, но като цяло знам историята и постиженията на този клуб, но в детайли трудно мога да говоря, въпреки че съм запознат отчасти с отбора от тази година“, коментира Димитров за NOVA преди последния мач на разградчани от Първа лига срещу Пирин.

Лудогорец срещу Милан в Лига Европа!

"Милан направи доста мащабна селекция през тази година и очакванията бяха много по-сериозни, но Милан си е Милан. Класата и нивото са налице там. Критиките са част от работата. Приемам ги. Предпочитам да приемам критики, но да съм си класирал отбора, отколкото това да играем романтичен футбол и да не съм си класирал отбора“, продължи той.

Петричев: Ще играем в Разград

„Групата беше изключително трудна и тежка, всички го признават. В началото ние бяхме абсолютният аутсайдер. Отбори като Хофенхайм, като Истанбул, които са с бюджети от над 100 млн. отпаднаха, докато ние продължихме. Приемам критиките в това отношение. Радвам се, че все пак успяхме да се класираме“, каза още Херо.