Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви, че в клуба има задоволство от предстоящата среща с такъв голям отбор като Милан в 1/16-финалите на Лига Европа.

Петричев говори за TMW Radio след изтеглянето на жребия.

Доволни сме, че ще се изправим срещу отбор ткато Милан. Ще се опитаме да играем на ниво. Имаме респект към съперника, но Лудогорец е отбор с опит по европейските терени и вече се противопостави добре на големи европейски отбори."

"Надяваме се да се противопоставим също толкова добре на Милан. Стадионът? Ще играем в Разград мача срещу "росонерите", а не в София", заяви Ангел Петричев.

"Ако Милан ни подцени, това ще е лоша изненада за тях, но не мисля, че ще се случи. Те са един от фаворитите за краен успех в турнира, а ние ще играем открито", коментира още Петричев.

"Вярно е, че използваме повече бразилци, отколкото българи в Европа, това е настоящата ни философия, особено в европейските надпревари, но се надяваме да можем да използваме повече българи. Инвестираме много в нашите юноши", добави изпълнителният директор на Лудогорец.