"На пръв поглед, да, рутинна победа. Успяхме да вкараме рано голове. След като реализирахме, държахме дълго топката, а противникът се бе прибрал в своята половина", коментира старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров - Херо след победата с 2:0 като гост на Пирин в 20-ия кръг на Първа лига.

"Не е лесно да се играе срещу такъв отбор. Много дисциплиниран тим, но ние днес имахме мотивацията и нагласата да се справим с това. Второто полувреме беше малко по-лежерно, може би вече с мисълта за мача в четвъртък. Александър Василев повече от добре се включи даже. Една отлична оценка бих му поставил", заяви Димитров, а по повод битката за титлата и спора с ЦСКА, треньорът каза:

"Не изключвам и Левски, защото те са сериозен отбор. Мисля, че битката ще е между тези три отбора."

Попитан за думи на Йордан Минев за стила на игра на Лудогорец, Димитър Димитров отговори:

"Всеки има своето мнение. Аз уважавам мнението на всеки, така че няма какво да коментирам. Не коментирам думите на хората. Стремим се да си вършим нашата работа. Задачата ни бе за завършим на първо място и да излезем от групата на Лига Европа. До тук ги изпълнихме."

"ЦСКА е добър отбор със своите качества и стойности. Ще видим в четвъртък. Надявам се сега да е малко по-различно от предишния ни мач."

А колкото до съперника в Лига Европа - Милан, Димитров сподели: "Милан е един от най-титулуваните отбори в света. Не случайно са седем пъти шампиони в най-комерсиалния турнир. Да, сега в първенството не вървят както искат, но това е нормално с толкова много нови футболисти."