Халфът на Етър Йордан Апостолов очаква хубав мач с ЦСКА през уикенда, в който се надява неговият тим да спре серията от победи на "червените". След това на "болярите" им предстоят мачове още с Левски и Лудогорец, а според него те нямат какво да губят в тези срещи. 

"ЦСКА сега е в най-добра серия от победи. Очаквам да се получи хубав мач и да излезем победители. Ще направим всичко възможно и ще дадем всичко от себе си да спечелим трите точки. Етър има достатъчно дух и достатъчно качества да го направи и с правилната тактика се надявам да успеем, заяви Апостолов пред сайта на клуба.

"Чувствам се добре тук, нещата се случват по правилния начин. Работим здраво Етър да върви нагоре и засега нещата се получават в една добра линия. Но винаги има още какво да се желае и се надявам с тези дербита отборът ни да надгради още повече и да вземем добри резултати."

"Тогава наистина ще имаме удовлетворение от работата, която сме свършили. Три мача с грандовете, няма какво да губим от тези мачове, можем само да спечелим", завърши Апостолов.