Левски е проявявал интерес към португалеца Лисандро Семедо. Но бързоногото иберийско крило няма да акостира на "Герена", тъй като "сините" са били изпреварени за подписа му от елитния гръцки отбор ОФИ Крит. 

Новината съобщава изданието Noticiasao-minuto. Въпросният футболист е на 23 години и е собственост на холандския Фортуна Ситард. През миналия сезон Семедо има 28 мача и 3 гола в Ередивизие, а сега ще играе под наем в Ираклион.

Преди това футболистът с корени от Кабо Верде, който е минал през школите на Спортинг Лисабон и Рединг, но е добре познат в Гърция и Кипър, защото е играл за АЕЗ Закакику и Аполон Лимасол. От сезон 2017/18 е част от Фортуна Ситард, където първо е под наем, а след това е бил купен.

Левски усилено търси подкрепления в офанзивен план. До момента през лятото "сините" привлякоха вратаря Милан Миятович, гръцкия защитник Янис Каргас, аржентинския халф Франко Мазурек и нападателя Дени Алар.

Със сигурност през следващите дни от "Герена" ще обявят привличането на един или двама нови играчи. За Левски се спрягат младите играчи на Септември Здравко Димитров и Асен Чандъров, но може да се касае и за други попълнения.