Старши треньорът на Черно море Георги Иванов определи група от 18 футболисти за двубоя с Дунав Русе от третия кръг на Първа лига, който ще се играе в петък, 28 юли, на стадион “Тича” във Варна.

Голямото завръщане през очите на капитана на Черно море

Специалистът няма да може да разчита на левия краен бранител Витиня, които лекува проблем в ахилеса. Аут за мача са още Николай Минков, Илиан Илиев и Емил Янчев.

В състава се завръща централният бранител Александър Александров, който пропусна първите два мача на Черно море заради травма.

В четвъртък Черно море проведе тренировка на обновения терен на стадион “Тича”, а преди нея “моряците” имаха видео разбор. След заниманието отборът се качи на лагер в Националната спортна база “Спортпалас”.

Двубоят с Дунав Русе е утре, 28 юли от 18,15 часа. Цените на билетите за мача са 6 лв. и могат да се закупят на касите от 16,15 часа. Входовете за стадиона ще отворят в 17 часа. Абонаментните карти за привържениците ще се продават до 12 часа утре и могат да се закупят от канцелариите на стадион “Тича”. От понеделник желаещите отново ще могат да си закупят карти от 10,30 до 17 часа всеки делничен ден. Те са на цена 70 лева, а за ВИП ложата – 200 лв и ще важат за всички домакински срещи от първенството и за купата на страната.

Групата на Черно море: Емил Михайлов, Иван Дюлгеров, Ондрей Сукуп, Илиас Хасани, Мартин Костадинов, Стефан Станчев, Александър Александров, Георги Илиев, Георги Божилов, Мариян Огнянов, Атанас Зехиров, Иван Коконов, Борислав Балджийски, Ертан Томбак, Орлин Старокин, Александър Цветков, Цветелин Чунчуков, Марек Кузма.

Срещата между Черно море и Дунав ще може да следите с Gong.bg, по GONG PLAY, по DIEMA и по Дарик радио.