Завръщането – една често срещата тема, когато става дума за Черно море в последните години. В края на 2015 година своя път обратно към родния клуб намери Георги Илиев. Той бе последван от Георги Иванов, който пое „моряците“ за първи път в своята кариера. А сега настъпи моментът за най-чаканото завръщане, това у дома.

Черно море приема Дунав на "Тича"

„Минус е, че цялата минала година играхме далеч от Варна. Всички се надяваме сега да се завърне. Всеки има нужда от своя дом“, каза за предаването „Преди кръга“ по DIEMA SPORT Георги Илиев.

Точно 440 дни след последния двубой на стадиона в „Тича“, Черно море се завръща на своя стадион. „Морето“ ще посрещне Дунав Русе в петък, 28 юли от 18.15 часа. Битката ще може да следите с Gong.bg, по GONG PLAY, по DIEMA и по Дарик радио.

„Аз съм такъв тип футболист, който обича да играе с топката. Нормално е да обичам офанзивния футбол. Не обичам да бягам. Едва ли моите съотборници обичат дефанзивната игра. Всички се вписват отлично. Всички показват добро лице, а това е добро за нас“, продължи Илиев.

„Дунав е костелив орех. Те започнаха по възходяща линия още миналия сезон, и сега продължават да вървят нагоре, въпреки очакванията. Поздравления за тях“, коментира капитанът.

Георги Илиев пропусна спечелването на купата на страната през 2015 година.

„Още когато се завърнах, имах една цел – на направим нещо с Черно море. Независимо дали е купа или друго нещо, искам да спечеля нещо с Черно море“, завърши Георги Илиев.