„Не съм доволен най-вече от играта. Играхме лошо и затова е нормално да не спечелим. Днес играхме под възможностите си в края можеше и да загубим“, заяви наставникът на Черно море Георги Иванов след равенството със Славия (1:1) петия кръг на Първа лига.

Това бе второ поредно реми за варненци, след като в предходния кръг направиха 1:1 с Пирин Благоевград.

„Божилов е важен играч. Той търси топките между линиите. Днес още при изграждане на атаката не можехме да намерим решение. Много непредизвикани грешки в средата на терена“, продължи Иванов пред DIEMA SPORT.

„Мачът след 1:0 като стана, мислехме, че е свършил и почнахме да пазим резултата и това не мога да си го обясня. Не съм давал такива указания. Напротив. Може би принудителните смени оказаха влияние. Напрвихме размествания в средата. Има и такива мачове не ти върви и нямаш ден“

„Витиня за съжаление по предварителни прогнози има скъсан ахиес. Чунчуков е с разтежение, дано да се оправи по-бързо“, допълни Гонзо.

Мислял за Божилов има шанс да се оправи по-бързо. Лекарският щаб прави всичко по силите си. Не е проблемът, че липсват футболисти. Днес бе тежко времето и влязохме разконцентрирани, нямахме идеята в атака. Закономерно реми и накрая трябва да сме доволни, защото можеше да загубим Славия имаше две положения“.

„Ние не сме се опиянили, за да се отрезвим. Много хора подценяват Пирин. Мислям, че точката в Благоевград е ценна. Славия е традиционно труден съперник за нас. Миналата година направихме равен в Каварна, загубихме в София. Сега пак направихме равен. Има и такива мачове. Някъде побеждаваш, другаде губиш точки“.

За предстоящия съперник – Ботев, Иванов обясни: „Първо дали е Ботев, Славия или Витоша, лек мач няма. Това, което мога да кажа, е, че е добър отбор, който иска да играе футбол. Ние също, ще се се надиграваме и по-добрият ще победи“.

„В крайна сметка, когато се срещнат два добри отбора се опитват чрез футболни средства единият да надделее над другия“, завърши Иванов.