Бившият наставник на Левски Георги Иванов Гонзо коментира бурните дни на Герена. Той изрази мнение, че настоящият наставник на „сините“ Николай Митов отдавана е трябвало да си тръгне при все развоят на събитията. Екс нападателят обясни още, че не би изпаднал в такова положение. Той добави, че всичко е въпрос на достойнство.

Черно море чака вратар в края на седмицата

Припомняме, че ръководството на Левски води преговори за назначаване на нов треньор. За основни фаворити се смятат Аврам Грант и Делио Роси. 

„Да се надяваме, че Левски ще може да се бори за титлата. Но ще бъде трудно. Лудогорец си запази отбора, ЦСКА също. Левски гради нов отбор. Отбор се гради с времето. Но Левски ще е конкуренция на Лудогорец и ЦСКА. Но проблемите трябва да се решат по-бързо“, започна легендарната „деветка“ на „сините“ в предаването на DIEMA SPORT - Домът на футбола.

Гонзо очаква по-добри резултати от Черно море през новия сезон

„Аз не съм в клуба от една година. Всеки добър треньор със самочувствие и авторитет трябва да може да се справи със ситуацията. Левски му трябва самочувствие и спокойствие и нещата ще се получат. Ако го няма това, независимо дали е Грант или Моуриьно, няма никой да успее“

„Има много проблеми, футболни, треньорски, публика и ръководство. Не искам да правя анализ на ситуацията. Но това, което чета в медиите има проблеми на всички нива. Мисля обаче, че трябва да се подобрят отношенията между феновете и ръководството, и публика и отбор. Основен фактор на Левски е публиката“, добави Иванов.

„Аз не мога да гледам на тази ситуация, при нея Митов от много отдавна нямаше място на Герена. Не може зад гърба ти да преговарят с друг треньор и ти да искаш да си треньор на Левски. Всичко е въпрос на достойнство и самочувствие. Аз не бих изпаднал в такава ситуация. Аз не искам да се поставям в обувките на на някого – или са ти по-големи или са ти малки. Оценката я дава публиката. Когато тя не е доволна, какво правим ние треньорите в този отбор", завърши Георги Иванов.