Старши треньорът на Черно море Георги Иванов заяви, че е доволен от победата над Дунав с 1:0 в мача от третия кръг на Първа лига. Наставникът на варненци допълни, че тимът му е можел да реализира много повече положения и че това не е максимумът, на който са способни играчите му.

Морето на Гонзо няма спирка, продължава с пълен актив

“Победихме с пълно себераздване на футболистите. Смятам, че изиграхме страхотен мач. Дунав не ни изненада с абсолютно нищо и мога да поздравя само футболистите за играта им”, каза Гонзо.

“Винаги когато един отбор е агресивен има предимство. Имахме много красиви комбинации, опитахме да играем и с пасове в дълбочина. Радваме се на победата, тя ни е важна, тъй като Дунав е корав отбор”, допълни той.

Играчът на мача Мартин Костадинов: Бихме с много борба

“Дунав играе така от една година, от както е в Първа лига. Той играе на контратака. Доволен съм, че в битките спечелихме и в чисто футболните компоненти също. Дунав се отърва с най-малкото”, каза още наставника на “моряците”.

“Трябва още много да работим. Смятам, че това не са максималните възможности на отбора. От мач на мач ще ставаме все по-добри. Имаме положително развитие. Първото нещо е да благодаря на феновете. От сигурно година не сме усещали такава публика. Самата публика кара футболистите да играят по този начин. Разбира се, че е хубаво че се завърнахме на “Тича”. Хората построиха трибуна, ние докато поставим тревата. Няма значение, все пак важното е, че се върнахме на “Тича”, завърши Гонзо.