Играчът на мача Мартин Костадинов: Бихме с много борба

Първа лига 28 юли - 18:15, , стадион: Тича

1 : 0

FT

Дунав Дунав
Черно море Черно море

 Gong.bg следи се от Gong.bg

Diema излъчва се по Diema

Darik radio излъчва се по Darik radio

Младият бранител на Черно море Мартин Костадинов направи много силен мач с Дунав и с намесите си имаше голяма заслуга за успеха с 1:0. Той беше щастлив от случилото се в двубоя и изрази надежда отборът му да продължава в същия дух.

"Срещата беше с много отворени положения, борба и доста атаки. За наша радост успяхме да победим. В началото винаги е трудно, има напрежение, но постепенно то спада и започваш да играеш нормално."

"Указанията бяха да сме борбени и агресивни. Успяхме да го сторим, а останалото си дойде само", сподели младият Мартин Костадинов веднага след двубоя пред камерата на DIEMA SPORT и коментира каква е обстановката в отбора, в който през лятото бяха направени огромни промени.

"Доста нови хора има в отбора, опитваме се да се сработим, при положение, че само от месец и половина сме заедно. Успяваме засега, дано продължим и занапред така. Ще видим какво ще стане."

"По-опитните съотборници ми помагат, чувствам се много добре покрай тях, дано ми помагат и занапред. Очаквали сме тези резултати, надявам се да продължим с успехи и занапред", завърши Костадинов.

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Черно море Играч на мача - Първа лига 2017/2018 Мартин Костадинов

Първа лига