Младият бранител на Черно море Мартин Костадинов направи много силен мач с Дунав и с намесите си имаше голяма заслуга за успеха с 1:0. Той беше щастлив от случилото се в двубоя и изрази надежда отборът му да продължава в същия дух.

"Срещата беше с много отворени положения, борба и доста атаки. За наша радост успяхме да победим. В началото винаги е трудно, има напрежение, но постепенно то спада и започваш да играеш нормално."

"Указанията бяха да сме борбени и агресивни. Успяхме да го сторим, а останалото си дойде само", сподели младият Мартин Костадинов веднага след двубоя пред камерата на DIEMA SPORT и коментира каква е обстановката в отбора, в който през лятото бяха направени огромни промени.

"Доста нови хора има в отбора, опитваме се да се сработим, при положение, че само от месец и половина сме заедно. Успяваме засега, дано продължим и занапред така. Ще видим какво ще стане."

"По-опитните съотборници ми помагат, чувствам се много добре покрай тях, дано ми помагат и занапред. Очаквали сме тези резултати, надявам се да продължим с успехи и занапред", завърши Костадинов.