Зимното попълнение на Левски Станислав Костов даде специално интервю за предаването на DIEMA SPORT – „Преди кръга“. Нападателят заяви, че се надява вкарвайки голове и раздавайки се на сто процента, да може да се превърне в един от любимците на феновете, а ако това не се случи, поне да бъде добре приет.

Срещу Септември София Костов отбеляза първите си официални голове с екипа на Левски. Той се разписа на два пъти за победата с 4:1.

„Така ми дойде отвътре, така го направих, дано ме приемат хората. Ако вкарвам голове и давам сърце и душа, ако не бъда любимец, поне ще съм добре приет“, започна Костов.

„Имам сантименти само към Пирин, другите тимове ги уважавам. Още е рано да кажа дали съм грабнал шанса. Бях скептично приет. Футболист на Пирин, но съм щастлив и ще давам всичко от себе си“, продължи бившият футболист на благоевградчани.

„Еднакво се играе навсякъде, трудно е, и другите играят футбол. Да си футболист не е лесна работа“.

„Каквото иска от мен Роси, старая се да го правя. Знаем какъв специалист е. Радвам се, че вкарах, но нивата е дълга, всеки мач трябва да се доказваш“.

„Нямам цел, най-важно е да побеждаваме и да вървим нагоре, каквото направи Костов, ще е добре“, завърши Костов, който бе избран за Играч на 22-ия кръг на Първа лига.