Авторът на попадението за Монтана в мача с Верея Атанас Илиев смята, че отборът му не е стигнал до победата заради съдийските грешки. Той отличи попадението на старозагорци, което повторенията показаха, че е нередовно, както и има претенции за дузпа.

"Изключително сериозен съперник срещнахме на тежкия терен и в студеното време. Късметът не беше на наша страна, а някои съдийски отсъждания повлияха на крайния резултат."

"Топката не беше преминала голлинията, подминаха и дузпа, както винаги се случва срещу нас. Не знам защо става така", сподели Илиев пред DIEMA, който беше избран и за Играч на мача.

Той разкри и как се е стигнало до попадението му. "Стоя в наказателното поле, търся празни пространства и дебна, потърсих пространството между двамата защитници, потърсих топката и успях да прехвърля вратаря", сподели нападателят и направи равносметка на есенния дял на сезона.

"Целият сезон беше такъв, че играем добре, но все нещо не ни достига. Всички се раздават, но нямаме късмет и не можем да вкараме", коментира Илиев и накрая говори за бъдещето си в отбора.

"Ще видим напролет дали ще се спасим, изоставането ни не е голямо, може да се наваксат с 2-3 победи. Ще видим напролет какво ще стане. Аз съм в отбора до лятото, ще видим какво ще стане", завърши Илиев.