Голямата звезда на Левски Габриел Обертан зарадва много феновете с разкритието, че желанието му е да остане при "сините" и ще поднови своя договор.

"Водим преговори за новия договор. Ще видим какво ще се случи, но знам, че искам да остана. Харесвам отбора и треньора, харесва ми тук. Собственикът Спас Русев също се държи много добре с мен", сподели французинът пред Канал 3.

"Мисля, че ще се споразумеем и ако трябва да съм честен, искам да остана. Това са неща от кухнята, но ще се разберем. Сега съм по-възрастен и разбрах, че когато намериш място като тук, където хората оценяват това, което правиш, си щастлив и искам да продължа да играя в Левски."

"Искам да спечелим както титлата, така и Купата на България. Ще се борим до последно, до самия край няма да е ясно кой ще е шампион. За купата също ще се хвърлим максимално, няма да пестим сили, искаме да спечелим и двата трофея."

"Победихме ЦСКА заради духа, който имаше отбора. Тази настройка бе много важна. Ако си толкова мотивиран, вече си спечелил даден мач. Знаехме колко бе важно да спечелим", допълни Обертан.