Фернандо Каранга отбеляза и двете попадения за ЦСКА при равенството 2:2 с Етър в 11-ия кръг на Първа лига.

"Имаше положения и от двете страни. За съжаление допуснахме една грешка в защита, което ни коства трите точки. Накрая вече почти нямаше мач, те само падаха и нямаше как да има мач. Но вдигаме главата и продължаваме напред", коментира Фернандо Каранга, който бе избран за Играч на мача между ЦСКА и Етър.

"Разбира се, че ние се мотивираме още повече от това, което се случи. Това е една игра. Тази седмица ще работим още по-здраво. Има още много мачове. ЦСКА винаги ще се бори и не се предава", добави още Каранга.

"Ние няма да навеждаме глава. Това е нашият отбор. Имаме си цели. Ние сме отбор, който се бори за първо място. Второто не ни интересува. Както ние загубихме две точки, така може да стане и с Лудогорец. Продължаваме напред", заяви голмайсторът на "червените" и продължи:

"От една страна съм доволен, но това не ми влияе, когато ние не печелим три точки. Най-важното е да печелим. Не си правя сметка колко гола ще вкарам. Продължаваме към целите си и това, което искаме - да сме първи."

За похвалите от феновете, Фернандо Каранга сподели:

"Това означава, че това, което аз правя, което нашият отбор прави е в правилна посока. Продължавам да работя. Благодарение на тях продължаваме напред."