ЦСКА загуби втората си проверка на австрийска земя, след като отстъпи на унгарския шампион Ференцварош с 0:1. В 71-ата минута на срещата съперникът на българския тим откри резултата, след като Токмак се разписа. "Червените" нацелиха греда през първата част чрез Соу.

Унгарският тим получи отлична възможност да открие резултата, след като получи правото да изпълни пряк свободен удар от отлична позиция в 4-ата минута, но ударът на Варга беше уловен от Черниаускас. В 11-ата и 13-ата минута Варга и Прискин имаха възможност да се разпишат, но не се получи.

ЦСКА отвърна с добра атака и възможност за Евандро, но вратарят на унгарците Дибус спаси. В 23-ата минута Али Соу стреля опасно от около 22 метра, но топката нацели гредата на унгарската врата. Евандро продължи да тормози отбраната на Ференцварош, като в 33-ата минута само умелата намеса на Двали не позволи на играча на ЦСКА да създаде сериозна опасност за Дибус.

Али Соу създаде поредната опасност за "червените" пред вратата на Ференцварош, но отново вратарят прояви рефлекс и изби кълбото в 41-ата минута на срещата.

През втората част Петър Занев опита да се разпише още в 47-ата минута, но не сполучи, след като беше затворен от играч на съперника.

В 66-ата минута на срещата опасен удар на Сивич беше париран от вратаря на ЦСКА. Пет минути по-късно унгарците откриха резултата с попадение на Токмак. В 77-ата минута отново голмайсторът за унгарския шампион имаше възможност да се разпише за втори път, но топката мина встрани от вратата. Четири минути по-късно опасен удар към вратата на българската врата беше спасен с вещина от вратаря на ЦСКА.

Денис Давидов изпълни отлично пряк свободен удар в 89-ата минута към вратата на Ференцварош, но вратарят се намеси добре и не позволи на топката да влезе в мрежата му.

В крайна сметка ЦСКА допусна поражение, след като в първата си проверка победи Прибрам. Следващата проверка на ЦСКА е срещу Шахтьор Донецк в неделя (30 юни) от 13:00 часа.

ЦСКА - Ференцварош 0:1
голмайстор: 0:1 Токмак (71)

Съставът на ЦСКА:
30. Витаутас Черниаускас, 2. Стойчо Атанасов, 4. Божидар Чорбаджийски, 5. Николай Бодуров (к), 3. Жеферсон Телес, 6. Рубен Пинто, 20. Тиаго Родригес, 21. Диего Фабрини, 10. Евандро, 8. Греъм Кери, 22. Али Соу

Резерви: 1. Илия Шаламанов, 12. Густаво Бусато, 24. Нуно Томаш, 28. Пламен Гълъбов, 11. Петър Занев, 15. Кристиян Малинов, 16. Жанио Бикел, 26. Валентин Антов, 18. Мартин Смоленски, 23. Митко Митков, 9. Тони Уот, 7. Денис Давидов, 17. Енрике Рафаел

Ференцварош: 90. Дибус, 8. Герго, 25. Блажич, 33. Двали, 26. Хейстер, 60. Ихнатенко, 14. Харатин, 97. Варга, 23. Лукас, 11. Зубков, 50. Прискин