Феновете на Лудогорец поискаха от Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз наказание за защитника на ЦСКА Николай Бодуров. Причина за искането е жест, който e отправил футболистът на "червените" към Върджил Мисиджан по време на срещата от 28-ия кръг на Първа лига, завършил при резултат 3:2 за "орлите". 

Дисципът наказа Фернандо Каранга

Въпросният жест наподобява този на Фернандо Каранга с "рязането на глави", заради който нападателят на "армейците" бе наказан с един мач извън терените и общо 6000 лева парична глоба.

Публикуваме декларацията на феновете без редакторска намеса:

"До Дисциплинарната комисия към БФС в състав:

1. Юрий Кучев - Председател

2. Георги Камишев - Зам. Председател

3. Минко Брайков

4. Валери Апостолов

5. Никола Попмиланов

6. Ромил Златанов

7. Георги Георгиев

Ние, феновете на ПФК Лудогорец, винаги сме уважавали законите, нормите и нормите. Затова и смятаме за необходимо и отговорно да ви сезираме за непристойното поведение, което е в разрес с разоредбите на БФС и комисията по "Етика и Феарплей". По конкретно- чл. 8 изр. 15 "- използване на дързък, обиден или оскърбителен език или жест" на футболиста на ПФК "ЦСКА- София" Николай Бодуров. Видно от приложените видео материали се вижда как той отправя закани и обиди към футболиста на ПФК "Лудогорец" Върджил Мисиджан. Като освен вербалните заплахи, той отправя такива и чрез жест станал популярен от друг футболист на ПФК "ЦСКА- София". Силно се надяваме, че този сигнал ще бъде разгледан и ще бъде взето решение, кореспондиращо на възникналото обстоятелство. Приложено изпращаме два видео материала

Предварително благодарим за вниманието Ви!".