Феновете на Лацио отговориха по подобаващ начин на агитката на ЦСКА. По време на дербито с Левски от сектора на "червените" беше издигнат плакат с обиден текст към запалянковците на "орлите" заради близките им отношения с тарторите в агитката на "сините". 

Но отговорът от Рим не закъсня. В мача с Милан за Купата на Италия във вторник вечерта, сред най-запалените привърженици на римляните се издигна плакат, който преведен на български означава: "Феновете на ЦСКА София и Милан - вие сте повече ютубъри, отколкото хулигани". 

Впоследствие из форумите на фенските организации на Лацио се появиха и обяснения, че определението "ютубъри" е заради хореографиите на двата тима, които целят единствено да попадат в подобни интернет-класации и в каналите за видеосподеляне, а не са толкова в подкрепа на отборите им. 

Иначе фенове на Лацио присъстват на почти всеки голям мач на Левски в агитката с най-запалените ултраси на "сините". Част от тях дори са се били с тях рамо до рамо в улични схватки със съперници. Запалянковци на Левски също посещават често дербито с Рома в агитката на "орлите". 

Плакатът, вдигнат от феновете на Лацио

източник: Gulliver/Getty Images