Евандро е спасителят на ЦСКА от началото на този сезон и това си пролича и в мача срещу Славия. Бразилецът се появи от пейката и с два гола направи пълен обрат, а с това си заслужи и наградата за Играч на мача от GONG.BG.

"Наистина беше много труден мач, вкарах два гола и успяхме да постигнем победата, което е много важно за нас. Чувствам се много щастлив", заяви след мача южноамериканецът пред DIEMA SPORT и сподели, че не се чувства като звездата на отбора.

"Не мога да кажа, че съм звезда, не се чувствам по този начин, целият отбор сме звезди. Трябва да продължим в същия дух и да показваме добро лице, да постигаме резултати, както в българския шампионат, така и в европейските турнири", заяви Евандро и коментира предстоящия мач с Осиек в Лига Европа.

"Ще бъде много труден мач, както беше и първата среща. Трябва да влезем много концентрирани, за да постигнем успех и да се класираме. Ще ни бъде много трудно, ако не подходим по този начин", сподели нападателят и накрая коментира как се работи под ръководството на Люпко Петрович.

"Петрович е треньор, който вдъхва достатъчно увереност не само на мен, но и на целия отбор. Дава едно спокойствие на всички и с него се работи страхотно", завърши голмайсторът на "червените" след края на двубоя със Славия.