Добри новини за старши треньора на Етър Станислав Генчев преди мача с Левски от 12-ия кръг в Първа лига. Футболистите Венцислав Василев и Иван Петков вече тренират пълноценно с отбора. Бранителят не е играл от повече от месец заради травма. Нападателят пък пострада в срещата с ЦСКА, но вече се чувства добре. Дали ще ги ползва наставникът ще реши преди самият двубой със „сините“, който е от 17:30 ч. в неделя.

В събота билети за мача ще се продават на касата на стадион „Ивайло“ от страната на Спортния диспансер от 10:00 до 15:00 часа и в Туристическия информационен център „Царевград Търнов“ в центъра на старата столица през целия ден.

Генчев: Важно е отбор като Левски да не ти вкара гол

В неделя в 14:00 часа ще отворят две каси от северната и южната страна на стадиона, съответно за фенове на Етър и Левски. Всички каси, общо пет, за продажба на билети ще бъдат отворени от 15:30 часа, тогава се отварят и входовете на стадион „Ивайло”.

На 15 октомври /неделя/ 2017 година във връзка с организацията и провеждането на футболната среща на стадион „Ивайло“ за времето от 08:00 часа до приключване на футболната среща се затварят за движение, както следва, улиците:

-„Тодор Балина“ от кръстовището с ул. „Йоновка“- площад пред северен вход на стадион „Ивайло“ – до кръстовището с ул. Любен Каравелов“;

-„Славянска“ в участъка от кръстовището с ул. „Никола Габровски“ до кръстовището с ул. „Тодор Балина“;

-„Филип Тотю“ от кръстовището с ул. „Славянска“ до кръстовището с ул. „Бойчо Войвода“;

-„Вела Благоева“ в кръстовището с ул. „“Славянска“;

-„Бойчо Войвода“ в участъка от кръстовището с ул. „Никола Габровски“ до кръстовището с ул. „Филип Тотю“.

Стадион "Ивайло" в готовност за юношите и Етър - Левски

За времето от 08:00 часа до приключването на футболната среща се възстановява двупосочното движение по ул. „Йоновка“ чрез временно закриване на пътен знак В1 на кръстовището с ул. „Филип Тотю“.

От 15:00 часа поетапно, до преминаването на шествие на привържениците на Левски ще бъдат временно затваряни улиците :

- около Домът на армията, ул.“Марно поле“, ул. „Васил Левски“, от кръстовището с ул. „Христо Ботев“ до кръстовището с ул. „Никола Габровски“, ул.“Никола Габровски“ от кръстовището с ул. „България“ до кръстовището с ул. „Филип Тотю“.