Наставникът на Локомотив Пловдив Едуард Ераносян заяви, след ремито 1:1 с Берое, че се надява до дербито с Ботев Пловдив да има различен облик.

Специалистът говори след мача със заралии от 13-ия кръг на Първа професионална лига, който бе и негов първи начело на „смърфовете“ след завръщането му.

„Със смесени емоции приемам повторния си дебют. Можеше да спечелим, но можеше и да загубим. Критики съм имал малко, че не сме направили положителни неща. Но винаги съм казвал, че отборът се представи с желание и амбиции срещу ЦСКА. Не съм критикувал никого публично. Това го правя в съблекалнята“, започна Ераносян.

„За два три-дни трудно бихме направили, каквото и да било. Не може да стане веднага. Имаше зачатъци на това, което говорихме и тренирахме. Жалко, че допуснахме грешки, без които можеше да си вземем трите точки. Може би ни липсва самочувствие и вярва в собствените ни сили“, каза още Ераносян.

„Аз не мога да коментирам какво е било преди моето идване. Мога да говоря за след това. Надявам се да променим това, което за мен не е правилно. Преди дербито с Ботев се надявам да имаме по-различен облик. Не смятам, че ще направим чудеса, но се надявам на промяна“.

„Не желая да коментирам мнението на Илиан Илиев. Познавам се с двамата помощници, които остават при мен. Те са хората в моя щаб и никога няма да чуете упрек за това, че ще останат да работят с мен“.

За жребия за Купата, който противопостави Локо ПД на Лудогорец: „Всички сигурно са решили, че жребият за нас е лош. Но радостно е, че сме на собствен терен и пред наша публика. Четвъртфиналите са в един мач, може да подсилим отбора до тогава. Ако бяхме на полуфинал или финал срещу Лудогорец, нямаше да имаме шанс. Евентуално ако направим нещо, остава отворен пътят и бихме могли да стигнем до финал и евентуално да спечелим Купата“, завърши Ераносян.