Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро похвали футболистите си след категоричната победа над Верея с 4:0 на стадион „Българска армия“. Специалистът остана доволен от представянето на атакуващите си футболисти и ги насърчи в следващите мачове да показват същата игра.

„Червените“ се наложиха след голове на Кирил Десподов, който вкара два, Едвин Джеси и Мауридес.

„Играхме доста концентрирано. Имахме трудна седмица, защото загубихме последния мач. Трябваше да реагираме днес и да спечелим. Добро представяне за всички. Никога не подценявам никого. Да, Верея не са вкарвали, не са печелили, но изиграха няколко мача, в които направиха 0:0. За нас такъв резултат щеше да бъде равен на загуба. Не е лесно срещу никой тим. Имахме няколко отлични индивидуални представяния днес“, коментира Ел Маестро.

„Мисля, че всички атакуващи футболисти показаха, че имат качества, насладиха се на мача. Трябва да го правим и в големите двубои. Знаем, че формата ни няма да бъде една и съща във всеки един мач. Днешният мач трябва да бъде отправка за следващите двубои. Така трябва да играем в предни позиции“, сподели още специалистът.

„Вземам решенията си на база моя отбор и противника срещу когото играем. Просто търся правилния баланс за всеки мач. Трябва да вземете предвид, че гостуване на Лудогорец е много по-различен мач от домкинство на Верея. Въпросът е да намерим баланса. Ако загубиш всичко е грешно, ако спечелиш всичко е правилно. Имайте предвид, че Тиаго Родригес е играл в много мачове отляво.“

„Ние сме отборът с най-много голове, което е хубаво. Допуснали сме най-малко голове, което е хубаво. Нямаме най-много точки в първенството, което е лошо. Така, че ще играем мач за мач и ще се опитаме да спечелим колкото се може повече“, завърши Ел Маестро.