Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро заяви след победата над Дунав, че за първи път този сезон може да каже, че „червените“ изглеждат като негов отбор.

„Добър старт, разбира се. Ние трябва да продължим с това представяне. Феновете бяха щастливи, а това е най-важното, защото ние играем за тях. Те бяха фантастични отново, днес. Развиваме се прекрасно. Може да видим прогрес от мач на мач в много аспекти в нашата игра. За треньора това е най-важното нещо“, коментира Ел Маестро.

„Най-важното е, че се защитавахме много солидно. Съперникът ни нямаше никакви положения в тези 90 минути“, добави треньорът на ЦСКА.

„За първи път през този сезон мога да кажа, че ЦСКА изглеждаше като моя отбор.“

„Евандро е по-различен тип от Джеси. Той изглежда жив, активен и мотивиран. Имаше повече положения, за да покаже своите качества. Като за дебют е добре.“

„Не е тайна, че трябва да играем много добре като отбор. Може би за първи път през сезона ще се изправим срещу отбор, който е по-силен от нас. Ще бъде много трудно, но всичко е възможно. Надявам се, че моите футболисти са разбрали, че това е огромна възможност за нас. Не трябва да бъдем диви. Трябва да изиграем умно и двата мача. В тези 180 минути трябва да бъдем солидни. С тази публика зад нас и играта от днешния мач може да победим“, каза още Нестор Ел Маестро.