Наставникът на ЦСКА Нестор Ел Маестро направи любопитно изказване след победата над Септември с 3:0 в София. Сръбският специалист призна, че ситуацията за него в „червения“ клуб не е никак лесна, особено след загубата във вечното дерби срещу Левски преди седмица.

„Винаги е важно да спечелиш, след като си загубил предишния мач. Днес трябваше да спечелим заради резултата преди седмица срещу Левски. Не ни беше лесно да се подготвим. Бяхме леко нервни днес, но най- важното е, че спечелихме и то заслужено. Головете променят мачовете. Голяма част от нашите срещи протичат по един и същи начин. Имаме балансиран състав. Не мога да кажа, кои са най добрите 11 в него. Трябва да имаш балансиран състав и аз го имам. Доволен съм, че мога да променя своя състав и от това да не страдат резултатите. Щастлив съм от победата днес“, коментира Ел Маестро.

„Обикновено, когато трябва да кажеш пред пресата, че ръководството стои зад някого, то това означава, че нещата не са много положителни. За мен меденият месец в ЦСКА приключи. Както аз, така и клубът трябва да се прегрупираме и да върнем доверието на нашите фенове. Днес спечелихме, но това не е достатъчно. Трябва стъпка по стъпка да върнем доверието на нашите фенове, което изгубихме. Имахме разговор с шафовете, ние говорим почти след всеки мач. Анализирахме мача с Левски, както правим след всеки мач. Не е нещо, което очаквате да чуете“, сподели още специалистът.