Наставникът на ЦСКА Нестор Ел Маестро коментира постигнатата победа над Славия с 2:1 в двубой от 4-ия кръг на Първа лига.

"Понякога се получава така, не беше най-добрият ни мач, но бяхме по-добрият отбор и заслужавахме да победим, имахме повече шансове и възможности, понякога бележиш в последната минута, когато твоят отбор вкара е добре. Славия игра много добре, доста по-различно от предишния си мач", коментира Ел Маестро.

"Десподов и Евандро можеха да вкарат втори гол, но не се получи, отборите играят доста различно тук, знаех, че този мач ще е труден, защото знаех как могат да играят Славия. Вани бяха трите точки. Не съм щастлив никога от равенството, заслужавахме да победим, бяхме по-добрият отбор. Мачът беше много емоционален, също и аз мога да се оплача от много неща, през първото полувреме играхме само 25 минути футбол, имам и аз от какво да се оплача, но имам голям респект към господин Загорчич, той е по-възрастен от мен. Ако съм го наранил по някакъв начин се извинявам, и двамата сме от една и съща страна и му желая успех в бъдеще", добави той.

"Ако имаш такъв нападател като него трябва да го използваш по най-добрият начин, но не трябва да разчиташ и прекалено много на него, за да не станеш прекалено зависим от него", каза още наставникът на ЦСКА.

"Следващите два двубоя ще покажат на къде ще се развие сезонът ни. Ще анализираме, подготвяме, и отново, ще анализираме, подготвяме. Футболистите са добре, вкарахме двама свежи футболисти днес, срещу Копенхаген ще трябва да направим нещо подобно, ако сме потивирани като днес ще направим добър мач, за резултатът ще видим", добави той.

"Не съм доктор, но не изглеждаше добре това, което му се случи, но ще пропусне няколко двубоя със сигурност, важен играч за нас е, тежък удар за нас, но това е футболът (за Жоржиньо). Това, което се случва по време на мачовете трябва да живеем с него и тези контузии. Кристиян Малинов и Бодуров се завръщат, това е бонус за нас. Това на Чорбаджийски не беше червен картон, но той ще е наказан сега. Играем два мача, в които не сме фаворит, харесвам играчите, искам да останат фокусирани и така да изиграят мачовете", каза още треньорът на ЦСКА.