ЦСКА започна подготовка за предстоящия мач от XXII кръг на Първа лига срещу Черно море. Двубоят ще се играе в петък (23 февруари) от 17:30 часа на стадион "Българска армия".

Към отбора на базата в Панчарево се присъедини и новият футболист Едвин Джеси, който тренира за първи път със съотборниците си.

След победата над Верея в тима няма контузени футболисти, като единственият отсъстващ от заниманието е португалският полузащитник Рубен Пинто, който се очаква утре да започне тренировки по план.

За двубоя срещу Черно море старши треньорът Стамен Белчев може да разчита на всички играчи освен на Кристиян Малинов, който ще изтърпи втория си мач наказание заради натрупани жълти картони.

Джеси е холандец по рождение и именно в "страната на лалетата" израства и се изгражда като футболист. Заради ганайските си корени през есента на миналата година той получава покана да играе за африканската държава, за която записва два мача и един гол срещу Египет в последните квалификации за Световно първенство. Джеси е роден на 1 юли 1991 година в Амстердам, висок е 1.83м и се изявява като крило по двата фланга, но може да действа и зад нападателя. Той е продукт на школата на АЗ Алкмаар, където е бил съотборник с халфа Роланд Алберг. След това кариерата на бързоногия футболист минава през елитните Де Граафшап, Твенте, Хераклес и Рода. В последните два сезона Джеси играе с успех в първенството на скандинавската страна, където има 53 мача и 12 гола за Олесунд. С привличането на Джеси новите попълнения в ЦСКА-София за пролетта станаха пет. Преди него с тима подписаха Роланд Алберг, Жеферсон Телес, Хеан Карлос Бланко и Андре Монтейро-Укра.