Нападателят на Лудогорец Джонатан Кафу попада сред трансферните опции за Рен. Френският тим счита бразилеца за свой план „Б”, ако не успее в намерението си да привлече Софиан Фегули от Уест Хем.

Ще видим ли втори продаден от Лудогорец това лято?

Авторитетното издание „Л’Екип” уведоми за интереса на „червено-черните” към Фегули. 27-годишният алжирски национал нашумя много с изявите си във Валенсия, ала през миналия сезон не направи нищо запомнящо се с екипа на Уест Хем. Фегули се отчете с 27 мача във всички турнири и 4 гола.

Вестникът е научил, че Рен вече е влязъл в диалог с английския тим относно възможността за трансфер. Французите трябва да скоро да предприемат по-сериозни действия, защото Фегули вече има доста изкушаваща оферта от Галатасарай. Иначе африканецът има контракт с Уест Хем до юни 2019 година, като за момента няма индикации, че мисли за напускане. Освен всичко друго Рен много трудно ще отговори на претенциите му за заплата.

Нови мераклии от Серия А слухтят за Джонатан Кафу

Именно тук се появява и Джонатан Кафу като вариант. Бразилецът изглежда като далеч по-достъпната опция, но това би могло да се промени, ако Лудогорец отново осъществи пробив в груповата фаза на Шампионската лига. При всички положения Фегули остава първи избор за Рен, а за Кафу ще се мисли само ако офанзивата за алжиреца тотално удари на камък.