Лудогорец рядко продава класните си играчи, но вече се раздели с Хосе Луис Паломино, който премина в четвъртия в Серия А Аталанта. Въпросът сега е дали "орлите" ще се разделят с още една от звездите си, като най-сериозен е интересът към Джонатан Кафу. 

Лудогорец официално осъществи изходящ трансфер

Според португалското издание "Санотисиаш", именно бразилският ас е попаднал във финалния списък на местния гранд Спортинг Лисабон за подсилване на атаката това лято. Трябва да се отбележи, че в тази листа фигурират общо пет имена, като това на Кафу изглежда най-сериозно. 

Домусчиев за Паломино: Заслужи си трансфера

Другите, измежду които "лъвовете" ще се чудят кого да изберат, са Мауридес (Беленензеш), Клебер (Ещорил), Велтон (Пасош де Ферейра), както и Вутер Вегхорст (АЗ Алкмаар). От всички тях именно Кафу би струвал най-скъпо за привличане на "зелено-белите" от португалската столица. 

Лудогорец сменя Паломино със защитник от Примера

Още през зимата беше закована цена от 12 млн. евро на бразилската звезда на Лудогорец. Тогава към него имаше интерес от къде ли не, но в крайна сметка през лятото засега такъв е афиширан само от Спортинг. Дали ще има развръзка, ще се разбере съвсем скоро.