Новото попълнение в тима на ЦСКА Едвин Джеси даде първото си интервю за cska.bg. Той разкри, че се чувства добре и е готов да запише игрови минути за "червените", въпреки че все още не е в топ форма.
 
Джеси заяви, че е чувал за ЦСКА покрай участието на тима в Лига Европа и е говорил с Роланд Алберг, с когото като деца са тренирали заедно в академията на АЗ Алкмаар. Алберг му е разказал хубави неща за клуба и че ЦСКА е най-големият отбор в България.
 
"Чувствам се добре в ЦСКА и съм готов да започна да играя. Не мога да кажа, че съм в топформа, но съм готов да запиша минути. Тренирам от два дни с отбора, но виждам много качествени футболисти. Предпочитам да играя по крилата. Последните два сезона играх отдясно и мисля, че се представих добре. На същата позиция играх и в националния отбор."
 
"Най-значимите моменти в моята кариера са първия ми гол за националния ми отбор, както и дебютът ми в професионалния футбол."
 
"Преминаването ми в България се случи много бързо. Хората от ЦСКА са свързали с норвежкия ми клуб и те ми съобщиха за интереса. Свързах се с Роланд Алберг, с когото сме играли в школата на АЗ Алкмаар и той ми каза много хубави неща за ЦСКА."
 
"Последният мач на ЦСКА бе гостуване, но бе пълно само с наши привърженици и нямам търпение и аз да изживея тази емоция."
 
"Знам, че с номер 8 в клуба е играл Христо Стоичков. Знам за неговите успехи. Искам с ЦСКА да спечеля титлата и купата, както и да играя в Шампионската лига или Лига Европа".