Полицията в Разград ще предприеме сериозни мерки за опазването на обществения ред преди, по време и след мача на местния Лудогорец с ЦСКА. От там забраниха внасянето на всякакви пиротехнически средства, а движението по някои улици в града ще бъде забранено. 

Ето и какво написаха от полицията в съобщението си за мерките, които ще предприеме: 

"Във връзка с футболната среща между Лудогорец и ЦСКА, която ще се проведе на 6 април 2018 г. от 17.00 часа на стадион "Лудогорец арена", от 14.00 часа няма да бъдат допускани автомобили по улиците "Ветеринарна", "Мраморно море" и Северен булевард."

"Временната забрана за движение на МПС по улица "Ветеринарна" няма да важи за живущите на улица "Северен булевард". Освен това се забранява внасянето на спрейове със защитен газ, с разяждащи или оцветяващи вещества, пиротехнически средства,източници на открит огън, леснозапалими течности."

"На стадиона няма да се допускат лица, носещи хладно или огнестрелно оръжие, чадъри или други остри предмети, създаващи предпоставки за нараняване, както и лица във видимо нетрезво състояние. Не е разрешено внасянето на флакони с парфюми, дезодоранти и други течности с пулверизатор. На стадиона няма да бъдат допускани посетители с бутилки."

"От страна на клуба е осигурен кетъринг и гражданите ще имат възможност да си закупят безалкохолни напитки и вода. Не може да влизат и малолетни лица без родители или придружители, които нямат декларация за упълномощаване съгласно чл.8, ал.7 от Закона за закрила на детето", съобщиха от полицията в Разград.