Босът на Лудогорец Кирил Домусчиев изрази мнение, че значително по-труден ще е пробивът в Шампионската лига през новия сезон. Благодетелят на седемкратните шампиони се обоснова с играта, показана от „зелените“ в някои от мачовете през пролетния дял на шампионата.

„Сега трябва да мислим за квалификациите за Шампионската лига. Ценна или не титлата... Всичко вече е в миналото, трябва да гледаме какво предстои“, започна Кирил Домусчиев минути след награждаването на тима му със златните медали.

„За квалификациите искаме стадионът да е готов“, коментира още босът.

Георги Домусчиев: Има нужда от селекция

„Значително по-трудно ще пробием в Шампионската лига, защото с тази игра, която показахме през пролетта в някои от мачовете, ще е почти невъзможно да пробием.Трябва да се вземат мерки. Ако човек не вярва никога няма да го постигне. Винаги сме вярвали в нашите възможности“.

Запитан за боса на Левски Спас Русев, с когото заедно изгледа мача на „Лудогорец Арена“, Домусчиев обясни: „Спас Русев е истински джентълнен. Виждате поведението му, да седне до нас и да ни уважи. Левски направи шпалир, това е европейско поведение, с такива президенти е удоволствие да стоиш. Селският манталитет не подхожда на българския футбол вече. Надявам се повече да са такива президентите у нас“.

Припомняме, че преди шампионския купон Лудогорец направи 2:2 с Левски.