Босът на Лудогорец Кирил Домусчиев обяви, че стартира модернизацията на още един от секторите на клубното съоръжение "Лудогорец Арена". Досега два от секторите бяха построени наново. 

Още миналата година разградчани обявиха, че започват реконструкцията на трибуната за гости и тя ще придобие изцяло нов вид. С нейния ремонт вече стадионът би трябвало да получи по-висока категория от УЕФА. 

"Започваме с нови сили. Важна част от стратегията на всеки един сериозен клуб е подобряването на условията на работа за футболистите от представителния отбор и подрастващото поколение. Наред с това не бива да изключваме и осигуряването на необходимия комфорт на привържениците."

"Като собственици на Лудогорец, за мен и брат ми изграждането на модерен стадион стои на едно от челните места сред нашите задачи, тъй като все пак футболът е за феновете."

"Затова стартираме 2018 година с изграждането на третия нов сектор на "Лудогорец Арена". Така нашият дом ще бъде още по-красив и уютен. Няма да пестим сили и енергия!", написа Домусчиев в профила си във Фейсбук. 

Така би трябвало да изглежда "Лудогорец Арена"

източник: Facebook