Босът на Лудогорец Кирил Домусчиев подкрепи настоящия президент на БФС Борислав Михайлов в битката за нов мандат.

"Няма какво да коментирам. За мен Борислав Михайлов е човекът. Съмнявам се, че някой няма да подкрепи Борислав Михайлов, някой нормален трезвомислещ човек, няма да го подкрепи", коментира Кирил Домусчиев пред Канал 3.

По повод състава на Лудогорец, Кирил Домусчиев сподели:

"Който иска да подписва и да преподписва с Лудогорец. Ние сме дали нашите условия на всички, на които им изтичат договорите. Който иска остава, който иска си тръгна. В крайна сметка клубът е направил всичко възможно да задържи тези играчи. От там нататък е тяхно решение. Ще видим в следващите 1-2 седмици. Съответно при положение, че има играчи, които няма да преподпишат е нормално да вземем играчи на тяхно място."

"Както някои наши футболисти преговарят с други клубове за по-високи заплати, така и ние не стоим и също го правим. Винаги сме се борили за първото място в България. Никога не можем да бъдем песимисти за титлта. Конкуренцията само може да ме радва. Тя ни прави по-силни. Това ще ни даде повече възможности в Европа. 

"Има много време до мачовете с Милан, но с тези играчи и тези звезди, които има, със сигурност ще влезе във форма. Ще станат интересни мачове. Дай Боже ние да продължим. Отдавна вече сме заявили стадиона в Разград пред УЕФА и е късно за промени.", каза Домусчиев по повод предстоящите двубои с италианския гранд.