Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев призова всички футболисти и треньори да бъдат максимално отговорни що се отнася до подрастващото поколение.

Херо отказа коментар за бъдещето си

Той публикува снимка в "Instagram", на която се вижда как част от звездите на разградчани - Лукас Саша, Сисиньо и Рафаел Форстър раздават автографи и се снимат с едни от най-малките си феновe от ОУ "Васил Левски"

"Футболът е голяма магия. На кого мислите, че тези дечица се радват и искат да подражават? Разбира се, че на техните любимци от футболния терен. Затова всички ръководители, треньори и футболисти трябва да бъдат внимателни, отговорни и ангажирани към подрастващото поколение. Подобни инициативи ни карат да се чувстваме добре. Всички в Лудогорец сме доволни, когато виждаме усмивки по лицата на малчуганите", написа Домусчиев.

 

Футболът е голяма магия. На кого мислите, че тези дечица се радват и искат да подражават? Разбира се, че на техните любимци от футболния терен. Затова всички ръководители, треньори и футболисти трябва да бъдат внимателни, отговорни и ангажирани към подрастващото поколение. Подобни инициативи ни карат да се чувстваме добре. Всички в Лудогорец сме доволни, когато виждаме усмивки по лицата на малчуганите.

A post shared by Kiril Domuschiev (@domuschievkiril) on