Старши треньорът на юношите на ЦСКА-София до 15 години Добромир Митов сподели за CSKA.BG впечатленията си от представянето на отбора през есенния полусезон. Момчетата на Митов постигнаха 12 победи в първенството, 1 равенство и само 1 загуба. Добромир Митов има изиграни 86 мача с екипа на ЦСКА, в които е отбелязал 5 попадения. Той е шампион на България с ЦСКА през 1997 година.

„Много съм доволен от представянето на моите деца това през сезона до момента. Виждам израстване на децата във всяко едно отношение спрямо това, което притежаваха като качества преди 5 месеца. Прогресът е както технически, така и физически. Това го показват по време на мачовете и резултатите говорят сами- допуснахме само 1 загуба и 1 равенство през полусезона. Имаме много върху какво да работим, всеки ден надграждаме и аз лично съм доволен.", сподели Добромир Митов за CSKA.BG.

„Няма да споменавам имена, но виждам голямо бъдете в някои от децата в отбора. Има доста футбол в тях, трябва много работа и постоянство и ще продължат да се развиват. Децата трябва първо да обичат футбола, да, трябва да знаят историята, да знаят в какъв клуб се състезават, какви традиции има ЦСКА. Говоря им за славните времена на ЦСКА, споменавам им го. За мен обаче е важно самите те да работят и да искат да се развиват. Историята си е история, те трябва да я знаят, но има реалности и те са в настоящето. Миналото си е минало, но ние работим само в настоящето и гледаме бъдещето.", заяви старши треньорът на ЦСКА U15.

„Аз лично им предавам шампионския дух на децата, знаете, че като футболист бях много агресивен и непримирим и този мой дух се стремя във всеки един момент по време на тренировките да им го предавам. Започват и децата да придобиват моя характер, това е, което искам."

„Селекцията е отворен процес. Наблюдаваме няколко деца от други школи, няма защо да лъжем. С някои вече водихме разговори дори. Трябва да имаме няколко нови попълнения, които да вдигнат конкуренцията на всеки пост. Децата сами разбират, че в ЦСКА няма как да се издигаш без конкуренция. Ако я няма тъпчеш на едно място."

Добромир Митов бе ясен в посланието си към феновете за предстоящите коледни празници: „Само ЦСКА!"