Поливалентният защитник на ЦСКА Александър Дюлгеров заяви, че три поредни равенства, включително и 2:2 срещу Левски, не кореспондират на шампионските амбиции, които има отборът.

Бранителят съжали, че „червените” са изпуснали своя момент след пълния обрат, който осъществиха на „Васил Левски”. В същото време Дюлгеров призна, че ремито може би е най-закономерният изход от срещата.

„Един гол не ни стигна, за да победим и някои грешки ни попречиха. Имахме повечето шансове, но не успяхме да ги вкараме. Мисля, че по-добре играхме. И те имаха своите положения. Щом резултатът е 2:2, значи е справедливо”, каза Дюлгеров.

„Не са били такива указанията – да се връщаме назад. Трябваше повече да държим топката. Левски игра по-добре от нас в началото, после опитахме да обърнем мача в наша полза.”

„Три поредни равни мача не е добре за нас. Сега правим равен с Левски, но другите… Трябва да се върнем в ритъм.”

„Уж взехме мерки срещу Яблонски, той всеки път вкарва гол, но ето че пак вкара. Грешки, грешки… Докато има грешки, ще има и голове.”

„Сега имаме мач срещу Славия, който трябва да вземем. Трябва да подобрим много неща, не трябва да получаваме такива лесни голове.”

„Учуди ме Левски с тези изритани топки към Обертан. Ние играем хубав футбол, но понякога, за да побеждаваш, не е нужно да играеш хубаво. Трябваше повече да се постараем, но все пак беше Левски срещу нас.”

„Ние не смятаме, че зависим от Каранга, но резултатите това показват – когато той не вкара, не побеждаваме. Надявам се в следващите мачове пак да почне да бележи”, допълни Дюлгеров.