Административният директор на Верея Николай Демирев говори пред DIEMA SPORT броени минути преди старта на първия мач на старозагорци със Септември.

"Доста хора ни напуснаха през това лято и имаме почти нов състав. Очакванията са това, което бяха и при предните треньори. Ще се борим до последно и дано бъдем, колкото може по-напред в класирането. Дай Боже да бъдем в челната шестица. С този млад състав това е трудно, но времето ще покаже. Президентът реши кой да е новият треньор. Това, което виждам от Иван Колев, по време на тренировките, е много добре. Дано надградим. Той има различни виждания за играта и ще го покажем много скоро", довери Николай Демирев пред DIEMA SPORT.

"Проблемът в нападение е сериозен. Ще разчитаме на Антон Огнянов срещу Септември. Приоритет е да закупим нов нападател. Засега финансовото състояние е добро при нас. Момчетата получиха заплататите за месец юни. Имаме нов спонсор и се надяваме така да бъде и занапред. Откъм заплати сме финансово подсигурени", завърши директорът от "Трейс Арена".