ЦСКА загуби с 0:3 последната си проверка на лагера в Испания, като поражението дойде от Динамо Киев.  Точни за съперника бяха Циганков, Вербич и Андриевски. Това беше и първа среща на "червените" без един от асовете на тима Кирил Десподов, който беше продаден в елитния италиански Каляри.

Още в 3-ата минута при една от атаките пред Стипица, Циганков получи добре топката и матира българския вратар, за да изведе тима си напред в резултата. Три минути по-късно отново Циганков стреля опасно към Стипица, но той прояви рефлекс и не позволи топката да навести мрежата му.

В следващите минути ЦСКА се окопити и тръгна в атаки, но така и не съумяваше да затрудни сериозно вратаря на Динамо - Денис Бойко.

Въпреки създадените опасности пред вратата на Динамо, така и не се намери футболист в "червено", който да се разпише в тези минути.

В 29-ата минута Динамо получи право да изпълни корнер, след изпълнение на свободен удар, но след изпълнението му, Мауридес пусна отличен пас към Рафаел Енрике, но той не съумя да отиграе добре топката и атаката на ЦСКА се провали.

При една образцова атака от страна на Динамо Вербич намери пролука между бранителите на ЦСКА и се разписа с удар от около 11 метра в 35-ата минута, а резултатът стана 2:0 за Динамо. В 43-ата минута Динамо поиска дузпа за нарушение на Стивън Перейра срещу Вербич, но съдията остави играта да продължи.

Още в първата минута на второто полувреме ЦСКА създаде опасност пред вратата на Динамо, но бранителите се справиха със ситуацията, а Циганков, който участваше в отбранителните действия на отбора си, падайки се удари в дърво в близост до терена и временно дори загуби съзнание. След това, той продължи играта, но, след като сложи на главата си пакет пълен с лед.

В 52-ата минута само отличните действия на ЦСКА в отбрана не позволиха на съперника да стигне до трети гол във вратата на българския клуб. Четири минути по-късно отлична атака на ЦСКА позволи на Жоржиньо да излезе на голова позиция, но той не сполучи да отправи точен удар. В следващата атака Вербич пропусна, след като стреля от близка дистанция, а Стипица дори не се намеси.

В 60-ата минута на срещата Динамо замени 10 футболисти на терена. Жоржиньо отново имаше голова възможност в 63-ата минута, но отново гол не падна.

Влезлият като смяна Али Соу направи за смях бранител на Динамо, но спечели само корнер в 68-ата минута, след изпълнението му не последва опасност за вратата на Динамо.

Стивън Перейра получи контузия в 72-ата минута на срещата  и не успя да продължи като беше заменен принудително. 

Али Соу отправи остър диагонален удар в 78-ата минута, но топката мина на сантиметри от гредата. В 87-ата минута Тиаго Родригес имаше възможността да затрудни вратаря на Динамо, но от пряк свободен удар не намери целта. 

В 89-ата минута на срещата от пряк свободен удар Андриевски направи резултата класически в полза на гранда от Украйна. В крайна сметка крайният резултат остана 3:0 в полза на Динамо. Това беше и 6-а проверка на "червените" на испанска земя, като ЦСКА записа две победи, равенство и 3 поражения - ЦСКА победи Виктория Пилзен и Шанхай Шенхуа, отстъпи на Спарта Прага, Академия Пушкаш и Динамо Киев, а с Бохум завърши наравно

За изключително престижната си проверка старши треньорът Нестор Ел Маестро определи следния стартов състав:

1. Данте Стипица, 2. Стойчо Атанасов, 5. Николай Бодуров (к), 25. Стивън Перейра, 11. Станислав Манолев, 16. Жанио Бикел, 15. Кристиян Малинов, 18. Мартин Смоленски, 7. Жоржиньо, 17. Енрике Рафаел, 9. Мауридес

Стартов състав на Динамо Киев: Бойко, Кендзиора, Бурда, Кадар, Миколенко, Шепелев, Буялски, Че Че, Циганков, Вербич, Сол

ЦСКА - Динамо Киев 0:3

голмайстори: 0:1 Циганков (3), 0:2 Вербич (35), 0:3 Андриевски (89)