Футболистът на Локомотив Пловдив Димо Бакалов е разочарован от равенството 1:1 с последния в класирането Витоша в мача от 18-ия кръг на Първа лига. Крилото на “смърфовете” бе категоричен, че на тима му е нужна победа, за да успее да излезе от т.нар. криза, в която се намира.

Димо Бакалов грабна отличието за Играч на мача

Локомотивци са в негативна серия от три мача, в които дори не успяха да изкопчат и точица. Добрата вест е, че измъкнаха заветна такава от двубоя с "бистришките тигри". Бакалов се превърна в герой за пловдивчани, след като в 10-ата минута изравни резултата, а след това бе отличен от читателите на Gong.bg с приза за Играч на мача.

“Можем да съжалявам, че не победихме в този мач. Тотално надиграхме отбора на Витоша. Ако бях вкарал втория гол, мисля, че нямаше какво да се случи”, коментира Бакалов.

Дум-дум, а после сив шум от Витоша и Локо Пд

“Те се бяха върнали всички отзад, а така е много трудно да се играе. Стремяхме се да атакуваме по фланга, тъй като през средата не ни бе възможно. В крайна сметка е жалко, че не взехме трите точки”, допълни той.

“Трябваше задължително да победим този мач. Вкарах, но това не е достатъчно. В момента ни е нужна просто една победа”, завърши футболистът на “смърфовете”.