Димитър Якимов - един от най-обичаните футболисти от феновете на ЦСКА, сподели пред официалния сайт на "червените" мнението си за предстоящия двубой от III кръг на Първа професионална лига срещу Ботев Пловдив.

Срещата е в неделя, 30 юли, от 18:45 часа на базата в "Коматево".

"Много хора казват, че мачът с Ботев Пловдив ще е доста труден. Може и така да е, но ЦСКА не трябва да се притеснява от който и да било отбор. Наистина, лесни мачове няма, силите в първенството започнаха да се изравняват, вижда се и по класирането, и по резултатите. Не виждам нищо фатално в това, че ЦСКА спечели само точка от първите два кръга. Първенството сега стартира, има още много мачове. Не ми е работа да правя коментари за играта на отбора, защото си има спортно-техническо ръководство, което знае кое как да направи и как да действа в дадена ситуация. Те са професионалисти. Убеден съм, че ЦСКА ще спечели без проблеми в Пловдив.

ЦСКА преговаря с бивша звезда на А група

Пожелавам от сърце победа на момчетата на Стамен Белчев и знам, че ще зарадват червена България. Знаете ли, върнахте ме доста назад във времето, когато бях футболист. В първия кръг завършихме 3:3 със Спартак Плевен в София, а във втория гостувахме на Ботев в Пловдив. И тогава твърдяха, че мачът ще е труден за нас. Бяхме без Петър Жеков, който беше контузен, а канарчетата ни поведоха с 2:1 след две попадения на Динко Дерменджиев - Чико. Но аз вкарах четири гола в мача и в крайна сметка спечелихме с 6:3. Защо и сега ЦСКА да не изиграе подобен мач в Пловдив?", заяви Димитър Якимов.