Наставникът на Нефтохимик Димчо Ненов коментира поражението на тима от Левски с 1:2 в двубой от 6-ия кръг на Първа лига.
 
"Не е честно спрямо нас, спрямо нашите футболисти, да се свири така, винаги ощетени ще бъдат такива като нас, не издържахме физически в края, след многото тичане не успяхме да реагираме в определени сътуации, футболистите се раздадоха максимално, трбявше малко по-спокойно след изравнителния гол да играем, ясно е, че Левски са с класи над нас", каза Ненов.
 
"Играчите изпълниха това, което казах, като класа им отстъпваме, но като заряд бяхме на тяхното ниво, не заслужавахме почетна загуба. Играчите се раздадоха максимално", коментира още той.
 
"Добре бяхме разузнали Левски, нямаше как да играем с високи топки срещу тях. Срещу такива противници се опитваме да играем с топка долу на тревата", допълни наставникът на Нефтохимик.
 
"Срещу Монтана ще е важен мач за нас, тази емоции дано успеем да я пренесем и в тренировките през седмицата, срещу Ботев в Пловдив не изглеждахме по-най добрия начин", каза още Ненов.