Футболистът на ЦСКА Кирил Десподов каза силни думи за рефера на дербито с Лудогорец (2:3) Станислав Тодоров. Младежкият национал заяви, че голяма част от отбора на „червените“ е бил „нашарен с картони за следващия мач“ и добави, че „явно така му е казано на човека“.

Двама от ЦСКА си скочиха след загубата от Лудогорец

Припомняме, че сряда, 11 април, „армейците“ посрещат Левски в първи полуфинал за Купата на България. Двубоя на Националния стадион „Васил Левски“ заради наказания ще пропуснат Жеферсон, който бе изгонен с втори жълт картон срещу „орлите“, Фернандо Каранга, който натрупа 9 жълти картона и „гори“ за две срещи, и Станислав Манолев, който е с пет картона.

„Неприятно е, голът хубаво, но резултатът не е добре.  Останахме с човек по-малко, беше много тежко на терена, много тичане. Нашарени всички с картони за следващия мач“, започна Десподов, който отнеляза първото попадение за столичани в Разград.

„На Жеферсон си имаше втори жълт и червен картон, не беше умишлено. За другите картони, явно така му е казано на човека“.

„Не мога да кажа, че е шампионски мач, защото има още 10 мача. Наистина мъжки бе мачът. Вътре бе битка, но тя не приключва днес. Само това ще кажа“.

Запитан дали купата става приоритет при все, че Лудогорец дръпна с 6 точки, Десподов обясни:

„Ние ще се борим до края, такъв ни е манталитетът. Доста футболисти няма да играят в сряда. Ще е тежко не мислим, че ще е леко. Ще видим живот и здраве в сряда. Утре почиваме, в неделя ще говорим. След мача сме доста афектирани всички“.

„Утре ще направим снимка и ще видим. Дано всичко е наред и да мога да играя в сряда“, добави Десподов във връзка с травмата си.