Футболистът на ЦСКА Кирил Десподов заяви, че усещането преди четвъртфиналния мач с Лудогорец за Купата на България е като преди финал. Двубоят на стадион "Българска армия" ще започне в 17:30 часа. Можете да го проследите на живо по DIEMA SPORT, GONG PLAY, на честотите на Дарик радио и минута по минута GONG.BG.

Херо: Победата срещу ЦСКА е въпрос на чест и престиж

„Мисля, че навлязох в добра форма в последните четири мача. Срещу Лудогорец ни чака много труден мач, почти като финал ще бъде за нас, без да подценявам другите отбори. Хубаво е, че се паднахме с Лудогорец на четвъртфинал. Рано или късно трябваше да се случи. Все пак те са шампиони на България, добър отбор са. Със сигурност мачът ще е тежък, но ще покажем добра игра. Всички сме мотивирани на 100%. Всички сме един сплотен колектив. Има настроение в отбора”, каза Десподов.

Дългоочакван сблъсък: ЦСКА - Лудогорец

„Със сигурност мачът няма да си прилича с този за шампионата. Плюс за нас е, че ще играем пред нашите фенове. Това, че е един мач, значи, че ще има много фенове. Бяхме и наказани предишните два мача и привържениците вече са зажаднели за мачове. И на нас много ни липсват, тъй като феновете са 12-ия играч”, допълни той.