Нападателят на ЦСКА Кирил Десподов коментира победата с 2:0 над Витоша в мача от 19-ия кръг на Първа лига. Футболистът на „червените” вкара второто попадение в двубоя в 88-ата минута, а след това грабна и приза за Играч на мача.

ЦСКА на първо място, пречупи Витоша

Десподов издуха конкуренцията за Играч на мача

Десподов заяви, че е благодарен за гласуваното му доверие от страна на треньора Стамен Белчев и допълни, че ще даде всичко от себе си, за да заслужи титулярното си място в състава.

„Доста беше трудно в днешния мач. Витоша се бяха прибрали в тяхната половина. Играеха с петима защитника и ни беше доста трудно, но след като вкарахме първи гол, нещата се успокоиха”, каза Десподов.

„Първото попадение беше много важно, защото не се знаеше как ще тръгне мача след полувремето и можеше да се мъчим до края. През втората част Витоша се опита да излезе малко по-напред. Освободиха малко пространство. Ние играхме само по крилата и гледахме да центрираме, защото през средата не можехме да пробием”, допълни той.

„Благодаря за доверието, което ми гласува Стамен Белчев. Аз искам само да получа доверие. От там нататък всичко зависи от мен и аз ще го дам, и ще го покажа”, категоричен бе Десподов.

„Ние си гледам нас. Нашият отбор за нас е най-важен. Не следим Лудогорец, защото има много мачове до края на мача. Стараем се всеки мач да побеждаваме и да вървим нагоре”, завърши той.