Крилото на ЦСКА Кирил Десподов изрази задоволството си след успеха над Верея с 4:0. Полузащитникът на ЦСКА отбеляза първите два гола, с което спечели гласовете на вас, читателите на GONG.BG, да вземе наградата след срещата.

„Не мисля, че днес подценихме Верея. Те излязоха, за да не ги победим с разгром и в началото бавеха времето, сякаш се бяха примирили, че ще ги победим. Ние го усетихме това и се възползвахме - четири гола е идеално”, бяха първите думи на Десподов пред DIEMA SPORT.

„Важно е, че отбелязахме ранен гол, тъй като, щом е 0:0 и времето тече, то противникът вярва, че може да спечели нещо в София. Говорихме в съблекалнята и бяхме наясно с това, затова е хубаво, че вкарахме бърз гол”, продължи халфът на ЦСКА.

„Не бяхме навели главите след загубата от Лудогорец. Знаехме, че има много мачове и е рано да се говори за шампионски титли. Това е целта пред нас, но и пред Лудогорец и Левски. Шести кръг е все пак, което е много рано”.

„Разбрахме преди мача, че Лудогорец е направил 0:0. Левски също върви добре и е първи, така че тази година ще е доста интересна и не трябва да се концентрираме само върху Лудогорец”, продължи халфът на ЦСКА.

Кирил Десподов отговори и на въпрос дали вярва, че ще получи повиквателна за националния отбор на България. Селекционерът на „лъвовете” Петър Хубчев наблюдава срещата от трибуните на „Българска армия”.

„Всичко зависи от Петър Хубчев. Ако той ми хареса представянето, то на мен това ми е мечатата – да играя за националния отбор на България. Това е една несбъдната мечта”, завърши Кирил Десподов.