Своенравният перуанец Хеан Деса скоро ще си навлече огромни проблеми на главата. Изпълнителният директор на Левски Диана Иванова разкри, че са направени всички постъпки той да бъде уволнен дисциплинарно, което ще му попречи да играе за друг отбор до срока на договора му със столичани. 

"Футболистът Хеан Деса постъпи неколегиално, в Кодекса на труда има практика и ред, по който евентуално ще бъде освободен. Както знаете, той не се появи на тренировката, не уведоми отбор защо не е дошъл. Ние сме спазили цялата процедура и вървим към уволнение", заяви Иванова. 

След финализирането на трансфера на Антон Огнянов в началото на следващата седмица, Левски ще разполага с бюджет и за привличането на още играчи. Имена обаче не се разкриват на този етап. 

"Бюджет има за привличане на нови играчи, той е предвиден още преди време. Въпросът е дали спортното ръководство е избрало някого конкретно. Ако намерим подходящ футболист, но не с космическа цена и ако е нужен на отбора, ще го привлечем." 

"Дори и да има играч, с когото да разговаряме сега, няма да ви разкрия, защото трансферната политика на Левски е тайна. Ще се радваме да изненадаме приятно всички", заяви Иванова и говори за предстоящото Общо събрание на клуба в началото на февруари. 

"Подготвяме Общото събрание на клуба, няма да има нещо изненадващо, то ще е просто едно редовно годишно Общо събрание. Какви ще са промените, ще разберете на 3 февруари", завърши Иванова пред "Канал 3".