Левски няма да може да се похвали тази седмица с третото си ново попълнение през зимата. Антон Огнянов в момента е на "Герена" и минава медицински прегледи, но резултатите от тях бавят подписването на сделката.

Това обявиха от "синия" клуб. Очакванията бяха днес официално трансферът да затворен, но заради това забавяне развръзката е отложена за другата седмица.  

Левски затваря трансфера на Огнянов

Левски и Огнянов се сближават

"Забавянето на резултатите от медицинските изследвания е причината да не се финализира днес трансферът на Антон Огнянов."

"Всичко между клуба и футболиста е уточнено и развитие по неговия договор ще има в началото на идната седмицата", написаха "сините" на сайта си. Коментар по темата имаше и от изпълнителната директорка на клуба Диана Иванова. 

"Няма трансферна драма с Антон Огнянов, той е познат на Левски. Елин Топузаков е избрал него, днес е преминал всички прегледи. Искаме заключение и на лекаря на отбора, който сега обаче е в Кипър. Той мина всички изследвания, обратната информация е, че те са отлични, но чакаме и писмено заключение от лекаря ни." 

"Всичко е уговорено, договорите са подписани, всички страни са доволни, просто чакаме всичко да се осъществи по определения ред. Не мисля, че е имало проблем за 1000 лв. на Огнянов и Левски. Има много други фактори, които влияят на един трансфер", заяви Иванова.