Старши треньорът на Левски Георги Дерменджиев сподели мнението си след третата поредна загуба, която записаха „сините” под негово ръководство. Днес Левски отстъпи на руския Урал с 1:2, но специалистът заяви, че тимът му започва да показва характер.

„В рамките на шест минути получихме два гола. Беше много трудно след това да се пренастроим. Раздели се мачът на две полувремена. Второто беше по-добро за нас, въпреки че темпото не по-бавно”, сподели Дерменджиев.

„Отборът започва да показва характер и мисля, че има потенциал. Вие знаете, че за 3, 4 или 5 мача няма кой знае колко да променим начина на игра на отбора, но второто полувреме ми дава основание да мисля, че това до известна степен е играта на Левски. Започнахме мача неподготвени. Няма как да започнем да играеш, след като допуснеш два гола за шест или седем минути”, каза още той.

„Когато има конкретен трансфер в двете посоки, едва тогава ще оповестим нещо и ще знаете. Когато всичко е сигурно и ако има някой твърдо в Левски, вие ще знаете. Никога не съм губил оптимизма си, виждам подобрение в тази контрола. Всяка една загуба влияе. Никога не съм казвал, че в контролите можем да правим каквото си поискаме. Това не е така. Победата си е победа. Тя дава самочувствие на отбора и играчите и им действа добре. Започвам да избистрям състава си. С изключение на две, три позиции, мисля, че нещата са ясни”, допълни новият треньор на Левски.

Още по темата:

Трето поредно поражение за Левски в Кипър

Хичо отново облече фланелката на Левски