Новият вратар на ЦСКА Данте Стипица даде първото си интервю пред официалният сайт на клуба - CSKA.BG.

Той сподели, че се чувства добре след първите си дни в ЦСКА и е готов да тренира здраво, за да постигне успехи с тима.

27-годишният вратар разкри, че е бил много щастлив, когато е разбрал за интереса на ЦСКА към него. Хърватинът заяви, че за него е голямо предизвикателство и чест да носи червения екип.

Стипица е доволен от факта, че клубът ни има верни фенове, които подкрепят отбора винаги и вярва, че с тяхна помощ ЦСКА може да спечели много мачове и трофеи.

"Чувствам се много добре, готов съм да тренирам здраво със съотборниците си. Мисля, че със здрава работа можем да постигнем нещо. Дойдох тук, за да постигна добри резултати, мисля, че е добре за отбора, че има конкуренция между вратарите", коментира вратарят.

"Чувал съм и знам, че ЦСКА е най-големият клуб в България. С толкова много спечелени титли и купи е истинско предизвикателство и чест да бъда тук и да постигна нещо добро за напред. Знам, че най-големият опонент на ЦСКА е Левски, бил съм ги с Хайдук, а сега искам да ги победя и с ЦСКА", добави той.

"Имам необходимия опит да се концентрирам и да взимам правилните решения, умея да се контролирам. Дойдох в ЦСКА, за да свърша добра работа, мисля, че може да постигнем добри неща. Искам да спечелим колкото се може повече неща. С подкрепата на феновете може да постигнем много неща, ще дадем сърцата си и душата, за успехите на тима", добави новият вратар на ЦСКА.